Trackerin muuttuneiden myyntikäytäntöjen vuoksi seuralisenssejä saa vain verkkokaupasta.

Trackerin seuralisenssin hinta 57€ (jos tulee yli 20 lisenssiä), sisältää lisenssin 55€ + 2€ toimitusmaksua

Toimintamalli ja aikataulu on seuraava:

Maksa tilille FI80 1141 3500 1300 44 (Timo Komsi) 57€, viitteeksi oma nimi. Maksun tulee olla perilä 30.7 mennessä. Huomioi pankkien välinen viive maksujen välityksessä, tämä tili Nordeassa

Katson tilille tulleet suoritukset lauantai aamulla ja tee tilauksen. Lisenssit saa noutaa Keskiviikkona 4.8 klo 14:00 alkaen Riistavallilta. Ota mukaan maksettu Ilmajoen metsästysseuran vuosimaksun kuitti. Jos et pääse paikalle niin lähetä viesti niin sovitaan toimituksesta.

Paikalla myös Trackerin edustaja jolta voi ostaa myös ristiinpaikannuslisenssejä a' 29€. Ristiinpaikannus pelaa vain niiden UC käyttäjien kanssa jotka käyttävät Next ohjelmaa.

Ultracomin seuralisenssien tilaamisesta saan lisäinfoa kun UC:n myyntipäällikkö palaa kesälomalta elokuun alussa.

Lisätietoja Timo Komsi 040-5549468