Ilmajoen metsästysseura on hakenut ja saanut poikkeusluvan variksen ja harakan metsästykseen seuraavalle viidelle vuodelle. Tänä vuonna lupa alkaa 20.3 ja seuraavina vuosina 10.3 alkaen.

Lupapäätöksessä on 32 kohdetta lähes ympäri seuran aluetta. Lupapisteet julkaistu Reviirissä, josta ne löytää joko reviirin nettisivujen kautta tai lataamalla ne sieltä koiratutkaohjelmiin. Lupapisteet ovat myös lupapäätöksen mukana. Ampumapaikat ovat pistemäisiä ja pyytäessä pitäisi olla noin 50 metrin säteellä pisteestä.

Saalisilmoitus joko omariistan sovelluksella tai omariistan nettisivujen kautta. Ilmoituksessa tarvitset poikkeusluvan numeron  joka on 2020-5-000-15456-6. Omariistan tunnuksien kanssa auttaa Timo Komsi ja Vesa Autio. Tai ilmoitus puheenjohtaja Jukka Tietäväiselle. Lupa on myönnetty 50 harakalle ja 400 varikselle / kausi. Jahdissa saa käyttää ääntä tuottavaa laitteistoa. Huomioikaa lähialueen pelloilla oleva karja ja EHDOTTOMASTI hylsyt talteen.

Lupapäätöksen saat ladattua tästä linkistä : Poikkeuslupa 2020-2024