Ilmajoen metsästysseura on ottanut käyttöön Suomen Riistakeskuksen oma riista palvelun. Palveluun pääsee kirjautumalla osoitteessa oma.riista.fi. Tulevana syksynä esim. hirvenmetsästyksen aikana tehdyt havainnot tullaan tekemään sähköisesti ko. sovelluksella. Samoin kaatoilmoitukset tehdään riistakeskukselle sähköisesti.

Palvelussa tullaan julkaisemaan myöhemmin mm. karttamateriaalia ja keräämään saalistietoja. Jokainen Ilmajoen metsästysseuran jäsen, jonka metsästäjänumero on löytynyt Ilmajoen Riistanhoitoyhdistyksen listoilta on saanut kutsun liittyä seuran palveluihin oma riista palvelussa. Jos sinulle ei ole tullut kutsua, ota yhteys Timo Komsiin tai Vesa Autioon ja ilmoita heille metsästäjänumerosi.

Oma riistan palveluita kehitetään koko ajan. Jo nyt saa esimerkiksi Reviirin karttoja siirrettyä oma riistan palveluihin. Lisäksi oma riistan kartat saa näkyviin tällä hetkellä Trackerin ja b-barkin koiratutkasovelluksiin.

Kannattaa käydä tutustumassa mobiililaitteisiin asennettaviin sovelluksiin (Android, Iphone, Windows phone). Saat mm. sähköisen metsästäjäkortin puhelimella esitettäväksi. Ohjeita palveluihin löytyy osoitteesta http://riista.fi/riistahallinto/sahkoinen-asiointi/