Oma käyttäjätunnus

Jos olet Ilmajoen Metsästysseuran henkilöjäsen jäsen, voit itse perustaa itsellesi Reviiri-tunnuksen. Painamalla tätä linkkiä sinut ohjataan Metsästäjäliiton kirjautumissivulle; kun kirjaudut sisään Metsästäjäliiton jäsenrekisterin käyttäjätunnuksellasi, sinulle luodaan Reviiri-tunnus.

Koska seurallasi on jo Reviiri käytössä, saat myös heti oikeudet seurasi karttoihin.

Reviirin kirjautumissivu http://reviiri.org/

Käyttäjätunnuksena Metsästäjäliiton kirjautumissivulle on jäsenen koko nimi (esim. Matti Meikäläinen). Salasana muodostetaan kirjoittamalla jäsenkorttisi etupuolelta löytyvä jäsennumero ja postinumero peräkkäin ilman välilyöntiä. Salasana kannattaa vaihtaa ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä.

Perustiedot

Omien tietojen hallinta on jokaisen Reviiri-käyttäjän, niin seuran toimihenkilön kuin rivijäsenenkin, käytettävissä. Sellainen Reviiri-käyttäjä, jolla ei ole toimihenkilöroolia metsästysseurassa, ohjataan heti kirjautumisen jälkeen omien tietojen hallintaan tarkoitetulle sivulle. Toimihenkilö pääsee tälle sivulle kaikkien sivujen oikeassa yläkulmassa oman nimen vieressä näkyvän painikkeen Omat tiedot -valinnalla.

Reviirissä on tieto jokaisen käyttäjän nimestä ja sähköpostiosoitteesta, jolla järjestelmään kirjaudutaan. Lisäksi halutessaan voi kirjata tiedoksi osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Toimihenkiöiden olisi myös syytä kirjata puhelinnumeronsa, koska se sisällytetään kyseisen toimihenkilön tekemiin metsästysvuokrasopimuksiin yhteystietona.

Salasanan voi myös halutessaan vaihtaa tältä sivulta kirjoittamalla uuden salasanan kahdesti ja tallentamalla tiedot.

Jäsenyydet ja vierailuoikeudet

Perustietojen oikealla puolella näytetään lista niistä metsästysseuroista, joihin käyttäjällä on pääsy. Kartat näkyvät b-bark-mobiilisovelluksessa; tästä on erillinen ohje.

Perustiedot

Omien tietojen hallinta on jokaisen Reviiri-käyttäjän, niin seuran toimihenkilön kuin rivijäsenenkin, käytettävissä. Sellainen Reviiri-käyttäjä, jolla ei ole toimihenkilöroolia missään metsästysseurassa, ohjataan heti kirjautumisen jälkeen omien tietojen hallintaan tarkoitetulle sivulle. Toimihenkilö pääsee tälle sivulle kaikkien sivujen oikeassa yläkulmassa oman nimen vieressä näkyvän painikkeen Omat tiedot -valinnalla.

Reviirissä on tieto jokaisen käyttäjän nimestä ja sähköpostiosoitteesta, jolla järjestelmään kirjaudutaan. Lisäksi halutessaan voi kirjata tiedoksi osoitteensa ja puhelinnumeronsa. Nämä tiedot ovat tärkeitä, mikäli seura hyödyntää Reviiriä myös yksinkertaisena jäsenrekisterinä. Toimihenkiöiden olisi myös syytä kirjata puhelinnumeronsa, koska se sisällytetään kyseisen toimihenkilön tekemiin metsästysvuokrasopimuksiin yhteystietona.

Jäsenyydet ja vierailuoikeudet

Vierailumahdollisuuden avulla käyttäjät voivat saada nähtäväkseen myös sellaisten seurojen karttoja, joiden jäseniä he eivät ole. Vieraluluvan myöntää aina seuran toimihenkilö, ja se voidaan haluttaessa rajoittaa määräaikaiseksi. Kun pyydät vierailuoikeuksia omat tiedot -sivun linkin kautta, lähtee kyseisen seuran toimihenkilöille viesti. Heidän hyväksyttyään vierailupyyntösi saat kartat ja tiedot nähtäväksesi.

Reviirin käyttö b-bark-sovelluksessa

Reviiri-kartat näkyvät b-bark-sovelluksen ilmaisessa versiossa. Et siis tarvitse b-bark-lisenssiä käyttääksesi sovellusta yhdessä Reviirin kanssa.

Kun olet hankkinut Reviiri-käyttäjätunnuksen joko itse tehtynä tai seurasi toimihenkilön tekemänä, voit kirjautua järjestelmään b-bark-sovelluksen asetusvalikon kautta:

• Windows Phone: Paina karttanäkymän alalaidassa olevaa rattaan kuvaa (asetukset) ja pyyhkäise kolmesti oikealle päästäksesi reviiri-sivulle.
  • Android: Paina oikean alakulman valikkonappia (kolme pistettä), valitse Asetukset ja sen jälkeen Reviiri.
  • iPhone: Paina oikean alakulman valikkonappia (i ympyrän sisällä), valitse Asetukset ja sen jälkeen Reviiri.

Syötä Reviiri-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi niille tarkoitettuihin kenttiin ja kirjaudu sisään. Nyt näet karttatasovalinnassa kaikkien niiden seurojen kartat, joihin sinulla on Reviirin kautta pääsyoikeus.