Peuranmetsästys

Järjestäytymiskokous jahtikaudelle 2020-2021 Riistavallilla perjantaina 25.9.2020 klo:19.30. Kokous pidetään ulkona vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen. Varsinkin riskiryhmäläisten kokoukseen osallistumista on syytä välttää. Tästä johtuen suositellaan ennakkoilmoittautumista ensisijaisesti sähköpostiin: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai päälliköille. Esitettäväksi vaaditaan: metsästyskortti, seuran jäsenkortti, kuitti suoritetusta osallistumismaksusta, kiväärillä metsästävillä todistus suoritetusta ampumakokeesta sekä jousella metsästäviltä todistus suoritetusta ampumakokeesta. Ilmoittautumalla peuranmetsästysryhmään vahvistat lukeneesi ja hyväksyneesi peuranmetsästyksen säännöt ja ohjeen. Säännöt ja ohjeen saat metsästysseuran kotisivuilta tai päälliköiltä. Osallistumismaksu 25€, jonka voi maksaa ainoastaan tilille: FI47 5071 0020 0568 60 EI KÄTEISMAKSUA!

HUOM! Sähköpostiin/päälliköille ilmoittautudutaan mukaan peuraporukkaan ei itse kokoukseen. Ilmoittautumiseen mukaan tarvittavat liitteet. Pyritään vähentämään tarvetta käsitellä papereita itse kokouksessa. Peuranmetsästykseen osallistuminen ei vaadi kokoukseen osallistumista, mutta ennakkoilmoittautuminen pitää tehdä ennen kokousta.

-Peurapäälliköt-

Peuranmetsästyksen johtaja

Muut peurapäälliköt

Simo Perälä, 0400-162349

Anssi Luoma 040 8393870

Oma Riista aluekoodi: 8NENFAFRCD

Peuranmetsästyssäännöt

Peurajahdin ohjeet

22 § (11.4.2013/270) Hirvieläinten metsästyksessä käytettävät varusteet
Kuusipeuran, saksanhirven, japaninpeuran, hirven, valkohäntäpeuran ja metsäpeuran metsästyksessä metsästykseen osallistuvien on käytettävä oranssinpunaista tai oranssia päähinettä tai päähineen suojusta ja ylävartalon peittävää vaatetta. Oranssia tai oranssinpunaista väriä on oltava vähintään kaksi kolmasosaa vaatteen ja päähineen näkyvästä pinta-alasta.
Edellä 1 momentissa säädetty vaatimus ei kuitenkaan koske metsästäjää, joka metsästää rakennelman suojasta.